Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.10.2020 11:08 - Пробиотични отстранители на миризми Три Био - естествено освежаване на помещения и повърхности*
Автор: zizitobg Категория: Новини   
Прочетен: 1103 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.10.2020 11:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Да се справите с упоритите и неприятни миризми не винаги е лесна задача, независимо дали става въпрос за дома, офиса, или друго помещение с интензивен човекопоток.     Във всички гореизброени случаи, миризмите са резултат от наличието на разнообразни органични причинители - било то естествените аромати на храната и тялото, или различни микроби, бактерии и микроорганизми.    Ароматизаторите, създадени на основата на парфюми могат само да маскират тези миризми, но не и да ги неутрализират трайно. Затова смислената борба с миризмите и могла да се води по два начина - чрез химическо унищожаване на микроорганизмите, или чрез естественото им премахване с помощта на биологично активни препарати.   Пробиотичните отстранители на миризми на американския бранд Три Био залагат на втората опция - защото тя е по-ефективна, по-дълготрайна, по-натурална, по-безопасна за здравето и изключително природосъобразна. Какви видове миризми бихте могли да третирате с продуктите на Три Био и какви са незаменимите предимства на марката? Нека Ви разкажем.
 
Отстраняване на миризми от домашни животни
                image
Собствениците на домашни любимци знаят, че миризмата на животните не е задължително обвързана с тяхната хигиена. Някои видове и породи домашни любимци отделят по-силна естествена миризма, независимо колко старателно се грижите за тоалета им. Три Био разработва специална формула за неутрализирането на този вид миризми, която е същевременно безвредна както за самите животни, така и за техните стопани и дома им.   Пробиотичният отстранител на миризми и петна от домашни животни на Три Био гарантира 100% дълготрайна успеваемост в справянето с проблема. Той съдържа биологично активни микроорганизми, които премахват петната от урина и екскременти незабавно и напълно, създавайки здравословна естествена микрофлора върху третираната повърхност.    За разлика от стандартните химически продукти, той лесно прониква в малките пукнатини и повърхностни пори, осигурявайки по-дълбоко почистване и контрол на миризмите. Може да се използва безопасно върху всички повърхности, включително килими, мека мебел, линолеум, ламинат, плочки, дърво и т.н.    Не на последно място - препаратът е с еко сертификат и е 100% биоразградим - създаден с еднакво нежна грижа за хората, техните любимци и планетата.   

Отстраняване на миризми от дрехи и текстил
                    image
Неприятна миризма на влага върху прането, упорита миризма в дрехите след готвене, лош дъх върху облеклото за работа или спорт, силен мирис в кътчето за спане на домашния Ви любимец: Три Био разрешава всички тези проблеми с помощта на само един продукт.   Пробиотичният спрей-дезодорант за дрехи и текстил на марката е екологично чист, многофункционален и супер ефективен. Той не маскира лошите миризми, а унищожава техните микроорганични причинители със 100% успеваемост.    Продуктът елиминира вредните бактерии и възвръща баланса в микрофлората на тъканите. Той може да се използва в пералнята, като е съвместим с всички видове препарати, омекотители и други добавки за пране.
 
Освежаване и дезодориране на обувки
                   image
Целодневното носене на обувки често резултира в неприятен дъх, акумулиран от потта и микроорганизмите на ходилото. Пробиотичната формула на дезодоранта за обувки на Три Био разрешава проблема по естествен начин: тя чисто и просто унищожава бактериите по естествен начин.    Отстранителят на миризми на Три Био не съдържа фосфати, абразивни субстанции и токсични вещества. Със своето неутрално pH, формулата му се бори с миризмата на обувките нежно и ефективно, без да дразни кожата или да създава риск от алергии. Препаратът може да се използва върху всякакъв вид обувки, в дрешници, както и на всички други места, където лошата миризма е проблем. 
 
Професионално неутрализиране на неприятни миризми в различни помещения
               image
Професионалният отстранител на неприятни миризми на Три Био е създаден за всякакви помещения извън дома, независимо от вида им, размера им, и причинителя на миризмата. Това включва автомобилни интериори, фитнес зали, болнични заведения, търговски площи, обществени тоалетни, пунктове за събиране на отпадъци и т.н.   Както и останалата част от каталога на Три Био, професионалният пробиотичен отстранител на миризми е с биологични съставки и еко сертификат. Той е ефективен и безопасен, годен за ежедневно използване върху всички видове повърхности.    Освен перфектната хигиена, препаратът ще гарантира на собствениците на малък и среден бизнес устойчиво и отговорно поведение. Както всички останали продукти на Три Био, този също се отличава с ниско съдържание на летливи съединения и минимално въздействие върху околната среда. Препаратът е биоразградим, с рециклируеми опаковъчни материали, и не е прилагал тестове върху животни в нито един етап от разработката си.     Продуктите на Три Био можете да намерите в добрите магазини за грижа за дома, офиса, децата, и домашните любимци. Официален дистрибутор за страната е Зизито БГ - още едно място, където качеството, безопасността и отговорността се комбинират, за да предложат продукти от ново поколение.

*Препоръчан материал от партньор на Blog.bg



Гласувай:
1




Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zizitobg
Категория: Новини
Прочетен: 14560
Постинги: 2
Коментари: 0
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031